Esikoinen halusi kiihkeästi pörröisen lenkkihuivin (kun kavereillakin on) ja langaksi valittiin kevään vihreä Teddy ,väri 385. Kävi vaan niin hullusti, että yksi kerä ei riittänyt... nyt huhuilenkin, että olisiko jollakulla pientä nöttöstä jäänyt tuota lankaa, en millään viitsisi ostaa uutta kerää, kun siitä jäisi taas niin paljon ihan tarkoitusta vaille.

449010.jpg

Huivista jäi viimeisestä lenkkirivistä vajaa puolet uupumaan. Taustalla kuopuksen saama synttärilahja, sorminukketeatterin näyttämö ja mukana seurasi 25 sorminukkea. Täällä on kyllä viime päivinä koettu mahtavia teatteriesityksiä, oikein todellista draamaa ja komediaa :D

Neulomisinto on muuten ihan nollissa. Odotuksessa on ilmennyt pieniä mutkia, jonkinmoinen raskausdiabetes lienee vaivaa. Nyt olen seuraillut kotona verensokeriarvoja ja noudattanut äärimmäisen tiukkaa ruokavaliota ja kaikki tuntuisi olevan näillä keinoin melko kohdillaan. Vielä pitää vauvan kasvua kuitenkin tarkkailla. Kyllä tämä vähän on mielen vetänyt matalaksi ja stressi kasvaa... onneksi "loppu" lähenee ja kevätaurinko piristää!