Viime päivinä on kyllä muut käsityöt kuin neulesellaiset olleet pinnalla, kolmen koululaisen kirjojen muovitus on aikamoinen urakka. Koulu alkoi täällä jo viime viikolla ja ekaluokkalainen on aivan innoissaan läksyistä :) Kuopuskin vaati itselleen lukujärjestyksen ja on menossa mukana päällystäen omia pikkukirjojaan. Poika kävi eilen ekoissa jääharkoissa ja hullulta tuntuu sekin, että kotona voi treenien jälkeen vielä pulahtaa uimaan, vesi on vielä kovin lämmintä.

Eilisestä lähtien on täälläkin Karjalan savuja haissut ja näkynyt. Tänään on myös satanut ja taitaa kohta sataa lisääkin... voi, kuinka ihana tuoksu onkaan sateen jälkeen! Sitä ei oikein ole kuluneena kesänä päässyt nuuhkimaan.

Tyttären villatakin jämäkerästä tein nilkkavillasukat itselleni. Varpaista aloitettu, puikot 3.5mm.

152906.jpg

Mukavat jalassa, joskin tuo 3. ja 4. puikon vaihtumakohta on minulle mysteeri. Vaikka kuinka neuloisin kiertäen nelospuikon ekan silmukan, niin aina siihen silti jää ammottava aukko. Tämä koskee ainoastaan tätä tiimalasikantapäätä, perinteisessä reikiä ei jää ollenkaan. Ehkäpä tämäkin ongelma aikaa myöten selviää ;)

Valmiita lainesukkia ei tulla tässä blogissa näkemään. Mallikuvio oli kyllä ihana, mutta jokin siinä loppusuoralla mätti...sukasta ei tullut ollenkaan istuva. Liekö langalla ollut osuutta asiaan, voisihan sitä vastaisuudessa koittaa villaisella vaihtoehdolla.

Rogue on edennyt kaulapalmikoiden alkuun, siinä on nyt hieman ymmärrys koetuksella...

Huivivaihtohuivi porskuttelee myös eteenpäin, tässäkin tapauksessa hiljaa hyvä tulee :D