Kevät on vihdoin täälläkin ja tänään nautittiin ensimmäiset terassikahvit! Kylläpä kahvi ulkoilmassa maistuukin hyvälle.

Esikoinen sai myös poseerailla uutukainen villatakki yllään.

69686.jpg

Laiskan neulojan raidoitushan syntyi Novitan Jättiraita-langasta ja ohje on kevään Novita Nuorisoextrasta. Väriraidat eivät tietenkään ole samanpaksuiset vasemmassa ja oikeassa etukappaleessa, joten kun ne eivät kuulemma tytön menoa haittaa, niin ei sitten minunkaan. Takakappaleen raidat olivat sitten vuorostaan myös kapeampia.

69687.jpg

Kuten tyttö asian ilmaisi, niin varsin värikäs takki ja siten oivallinen vappuvaatteeksi.Koko on 164cm, tyttö on pikkuista vaille 160 cm, joten hiukan täytyy hihansuuta kääntää, muuten juuri sopiva takki.

Nyt on jokseenkin outo tilanne neulomisrintamalla, keskeneräisiä neulomuksia ei ole nimeksikään. Yksi myssy kavennuksia vailla ja yksi villasukka odottaa paria.Hedera-sukan alku sai purkutuomion, sillä kun kantalappuun käskettiin neuloa 48 kerrosta, niin sukka mahtui sen jälkeen jättiläisen jalkaan. Ei hyvä. Pitsiosuus oli kyllä nättiä, mutta muuten joku tökki...ehkä se oli tuo Nalle-lanka, ohjeessahan oli käytetty jotakin ohuempaa laatua Ei kyllä neulominen nyt niin kauheasti innostakaan, kai se on tämä kevät aina tällaista. Kun en kesäneuleista niin kovin perusta, eikä villakaan nyt kiehdo, niin kai sitä innostusta voi tässä rauhassa odotella.

Rogueta pitäisi toukokuun alussa knit-alongissa aloitella. Ohje vaan vielä uupuu, sillä tilaus ei onnistunut Visa Electronilla, joten lähetin maksusuorituksen perinteisesti postin kautta. Saapa nähdä tuleeko viestiä takaisinpäin vai ei.

Huomenna alkaa muutaman viikon työrupeama. Yhdentoista kotiäitivuoden jälkeen työnkuva ei paljon muutu, lastenhoidolla jatkan ja mikä parasta, työpaikka on omassa kodissa. Joten ei taida paljon neulomisaikaa jäädä lähiviikkoina...

Nauttikaa lämpimistä kevätpäivistä!