Poikkesin tuossa vajaan kilometrin päässä olevassa "kangasvarastossa". Se on erään firman varasto, josta ilmeisesti siis myydään eteenpäin kangaskauppoihin kankaita ja näiden leikkuuoperaatioiden jälkeen jää pieniä hukkapaloja. Näitä sitten saa ostaa ja miksei ihan priimaakin, mutta hinta metritavarana on sitten tietenkin paljon suurempi.

46737.jpg

Ostin sellaisen 20 kg säkin ja hintaa oli huikeat 10 euroa! Aikaa tummaa oli suurin osa ja nuo ihanimmat värit eivät ole kovin suuria paloja, mutta lasten paitoja tms. niistä kyllä saa mainiosti. Laaduista suurin osa on gollegeneulosta, sitten joustotrikoota, tavallista trikoota, yksi iso fleecepala ja kaksi palaa jotakin vahvaa sisutuskangasta. Tuossa etualalla on vielä monen väristä resorikangasta.

Nyt vain selailemaan käsityölehtiä ja putsaamaan pölyt ompelukoneen ja saumurin päältä. Mies lupasi vielä kantaa ison pöydän ompelua varten esikoisen huoneenurkkaan, remontti alakerrassa (tulevassa käsityökammarissa) kun ei vieläkään ole edennyt. Joten tyttö saa nyt sietää äidin ompelutohinoita...oikeasti hän on ihan yhtä innostunut asiasta kuin minäkin!