Vaikka onkin vasta puolessa, tämä perjantai tuntuu aivan loistavalta! Eilen tilasin kauan himoitsemaani merinosilkkiä Ninniltä ja tänään jo oli paketti postilaatikossa :D

186737.jpg

Aivan ihanan pehmoista ja ylellisen tuntuista! Ei kuitenkaan niin ohutta kuin muiden kokemuksia lukeneena ajattelin, aika paljon Silvian tapaista, mutta pehmeämpää.

Taas alkaa täydellisen huiviohjeen etsintä, jos nyt edes raaskin tuota neuloa :) Icarus-shawl on kiinnostanut jo pidempään, mutta ei vain näy sitä luvattua IK:n kesäistä näytenumeroa. Viestin mukaan se olisi lähetetty jo heinäkuun 13. päivä... Vuosikerrankin jo maksoin, toivottavasti joskus joku lehti tännekin päin eksyy.

Päivän toinen ihana asia on huollosta saapunut maasturini, ei tarvitse lapsia änkeä enää kolmiovisen takapenkille. Kummasti auto helpottaa maalaisen elämää, vaikka kyllä se fillarointikin joskus voisi tehdä terää ;)

Nauttikaa loppukesän auringosta, syksyn tuntua oli jo tänä aamuna, kun mittari näytti kahta plusastetta.

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

 

edit. Rohkenin lähettää tuon edellisen postauksen pipon ohjeentapaisen Novita Klubiin, eilen illalla naputtelin viestin sinne ja jo tänään ohje on ilmestynyt!