Kovan onnen Starsky valmistui ja on ollut jo koekäytössä. Tuuli puskee ikkunankarmien välistä tähän tietsikan ääreen, joten lämmike on tarpeen.

62149.jpg

Nyt kun takki on valmis, niin en ole ihan varma, onko se todella se unelmien palmikkovillatakki. Onhan se lämmin ja ihana... mutta xl-kokoisena mikään ei taida näyttää oikein täydellisen hyvältä tai ei ainakaan tunnu siltä. Noh, voihan sitten entisiin mittoihin päästyä tehdä samalla mallilla muutamaa kokoa pienemmän version ;-)

62224.jpg

Luonnonvalkoista Isoveli-lankaa kului n.1,3kg, joten mikään kevyt takki tämä ei todellakaan ole. Hihat ovat vieläkin jokseenkin liian pitkät, vaikka tein ne lyhyemmiksi kuin ohjeessa ja muutenkin pienemmiksi kuin xl-koossa käskettiin. Silti ne tuntuvat inhasti pussittavan. Alaresorin tein muutaman tuuman pidemmäksi kuin ohjeessa ja se tuntuu nyt hyvän mittaiselta.

Vyöstä puolet on tosi sutturan näköistä jälkeä, käytin siihen kertaalleen neulottua/purettua lankaa, joka oli tosi kiharaista. Eiköhän sekin ekan pesun jälkeen siistiydy.

62148.jpg

Puikkoina koko matkan 6mm tavallinen alumiinipyörö ja kauluksessa uusi Addin 120cm pyörö, lyhyempi olisi vallan mainiosti riittänyt.

edit. Tämä voisi olla aika mielenkiintoinen neulottava, vai mitä?