Kuopukselle ei kätköistä löytynyt sopivaa syyspipoa, joten jo kevätpipoksi aiottu Lollipop-lanka valittiin tehtävään.

Ajattelin vetäistä ohjeen hihasta, tarkemmin sanottuna omasta päästä. En muistanut taas tätä omaa vajavaisuuttani, että osaan neuloa vain ohjeista... tulos on sen mukainen.

185934.jpg

Kyllähän tämä syyskylmän loitolla pitää, vaikkei mikään neulesuunnittelun helmi olekaan ;) Hiukan on myssy olkapäistä ahdas ja kun ehdotin, että annetaan tämä isosiskolle ja neulotaan pikkuneidille uusi, niin jo sain kuulla olevani ihan tyhmä! Myssy kuin myssy, kunhan se on oma.

185933.jpg

Päälaki näyttää tältä. Lankana siis Samos Lollipop ja puikot 4mm.

(edit. Lisään tähän hiukan ohjeensuuntaista; eli alussa 100s, sitten 3o1n joustinta oman halun mukaan, sen jälkeen muutama kerros sileää. Seuravaksi kavennetaan 1 s viisi kertaa kerroksen aikana, eli 19. ja 20. silmukka neulotaan takareunoistaan oikein yhteen. Kavennuksen jälkeen taas 18 s eteenpäin ja kaksi silmukkaa yhteen, näin jatketaan koko kerroksen ajan. Seuraavilla kerroksilla kavennus "siirtyy" aina yhden silmukan eteenpäin. Kavennuksia jatketaan joka krs, kunnes työssä on jäljellä 8s. Lanka vedetään loppujen silmukoiden läpi.)

Yksi inhottava asia on vaivannut viime viikkoina, nimittäin nuo viheliäiset mahlakärpäset, jotka tunkevat joka paikkaan.

Eilen saimme vinkin laittaa olutta, fairya ja vettä juomalasiin, jonne ahnaat siivekkäät sitten tuupertuisivat. Oluen vaihdoimme konjakkiin ja yön aikana pyydys tosiaan oli tepsinyt, puolensataa kärpästä kiikissä!

185932.jpg