Viikonloppu vilahti melko vauhdikkaasti ohitse, kaksi päivää juhlittiin keskimmäisen tytön synttäreitä. Oikea juhlapäivä on tänään, joten 7-vuotias piti vapaapäivän eskarista ja suunnattiin lähikaupunkiin etsimään tarrakonetta. Sitähän ei löytynyt, joten edessä on reissu Tampereelle, siellähän niitä suuria lelukauppoja on montakin.

Joululoman jälkeen, kun tyttö palasi kouluun, hän sanoi kaikilla tytöillä olevan verkkoponchon. Niinpä hänkin halusi sellaisen ja vielä ehdottomasti mustan. Kokomustaa lankaa tähän en löytänyt, joten tein sen harmaa-musta-valkoinen Cool Flamme-langasta. Minulle ihan uusi lankatuttavuus, mutta ihan kivan tuntuista ja sopivaa tuohon juttuun.

30173.jpg

Tyttö oli aamulla yllättynyt ponchon saadessaan, tein sen "salaa" eilenillalla vaalituloksia seuratessani. Lankaa kului 1,5 kerää.

Vihdoin olen saanut myös muutaman kerän uutuuslankoja, erilaisia pinkkivaihtoehtoja tietenkin ja nyt sormet syyhyää käydä niihin käsiksi. Voi, kun joku viimeistelisi ensin nuo kaikki muutkin neuleet...