Tämä ilkeä äiti kidutti tänään tytärtään kuvaamalla tätä ulkona paukkupakkasessa. Kaikkea tämä bloginpitäminen sitten teettääkin. Mutta ulkona vaan oli niin ihanan kirkasta tänään (vaan eipä nopsasti napattu kuva siellä sen paremmin onnistunut kuin sisälläkään).

30642.jpg

Tämä esikoisen huppari on tehty Novitan kevät-05 lehden , mallin 11 ohjeella. Lankana Palma ja Tango Star. Aloitin tämän jo kesällä ja lupasin valmiiksi koulun alkuun mennessä, mutta niin inhottavaa oli noita lankoja neuloa, että se jäi kuin vaivihkaa kesken. Tyttö siitä välillä muistutteli ja nyt kun muutenkin vuoden aluksi teen nuo roikkuvat työt alta pois, niin tämäkin valmistui nopsasti. Olimme tikahtua tytön kanssa nauruun, kun hän äsken sovitti hupparia ensi kerran. Se on hiukan liian suuri ja saa työn näyttämään ihan Michelin-ukkelilta. Olisi ehkä sittenkin pitänyt tehdä xs-kokoisena, mutta toisaalta tuonikäisenä kasvaa tosi nopsasti.

Niin, päätin kyllä, että en enään tee mitään tuollaisista langoista. Tosi epämiellyttävältä tuntui koko ajan neuloa. Ja sama juttu tuntuisi olevan Samos-langan kanssa, josta aloitin tuolla aiemmin mainitsemaani palmikkoneuletta. Lanka nitisee ja natisee puikolla ja tuntuu inhottavan "kovalta". Pitäisi varmaan aina välillä neuloa jotakin ihanaa villaista ja taas välillä sitä, niin ehkä se sopivan pieninä annoksina sujuisi.