Tänään saapui postin mukana Marjon minulle neuloma huivi! Se on aivan sellainen kuin olin haaveillutkin! Pikkuneiti ihmetteli äitiä, joka vain huokaili ihastuneena peilin edessä ja sovitteli huivia :)

162823.jpg

Huivi on pitkä ja muhkea, sen saa ihanasti kiedottua kaulan ympärille. Lankana on suosikkisävyni Nalle Colorista ja mallikuvio on Marjon itsensä suunnittelema eri lehtiaiheiden pohjalta.

162992.jpg

Mutta ihmeellistä, että jokin voi osua niin täydellisesti nappiin kuin tämä huivi...vaikka hiukan vihjeitä annoinkin Marjolle tätä varten, niin olen kyllä ihan myyty tämän huivin suhteen!

Kiitos vielä kerran ja kiitos Tiinalle huivivaihdon järjestelyistä!

Niin, oma vaihtohuivi on postitusta vaille valmiina ja Jaana saa sen sitten siskonsa luota täältä Suomesta. Esittelen huivin myöhemmässä vaiheessa, kunnes olen varma, että Jaana on sen jo saanut. Hän itse pääsee postaamaan siitä ilmeisesti vasta syyskuun lopulla.

Sitten yksi tämän päivän harmitus (tuo ihana huivi kyllä pelasti päivän). Viime syksynä hankin uuden näytön tähän koneelle, 19" LCD:N. Se hajosi heti muutaman viikon käytön jälkeen ja sain uuden tilalle. Ja nyt taas sama vika kuin viimeksi. Onneksi takuuaikaa on kaksi vuotta, mutta silti ihmetyttää, että useamman sadan euron hintainen laite ei toimi kunnolla. Ehkä pitäisi nyt tällä kertaa vaihtaa toiseen merkkiin. Onneksi oli toimiva vanha näyttö, ettei ihan ilman nettiä tarvitse olla :D Mutta kyllä tämän edessä istuminen jää kerralla lyhyeen, sillä tämä koskee silmiin ihan mahdottomasti:(

edit. Lisäsin vielä lähikuvan tuosta hienosta lehtimallikuviosta