Vuosi vaihtui ja toivottavasti päivitystahtikin vähän tihenee...puhumattakaan siitä, että muillekin voisi jättää useammin kommentteja. Tämä kokovartalopuudutus vaan tuntuu jatkuvan, kaikkeen ryhtyminen vie paljon aikaa. Ehkäpä ajatus tulevasta keväästä ja auringosta toisi lisäpuhtia.

Joululahjaneulomuksia oli tasan kaksi, toisen eli Lett Lopi-lapaset sai aaton nimpparisankari ja miehen pääkallopipo joutui tuunaukseen heti ekan kokeilun jälkeen. Nyttemmin pipo on hyväksi todettu ja erittäin paljon käytössä, täytyypä napata kuva jossakin välissä.

Blogeissa on mainostettu Käsityötalo Priiman nettikauppaa, ja kokeilin minäkin. Ilman postimaksuja voi hyvinkin tilata vaikka vain muutaman kerän. Tilaus saapui tosi nopeasti perille.

328287.jpg

Noro-lankaa uskalsin vihdoin tilata ja jotenkin en hoksannut, että yhdessä kerässähän on vain 50g. Siitä ei kai saa mitään aikaiseksi, joten taidan olla pakotettu tilaamaan kerän lisää ;)

Esikoiselle on tuloillaan elämäni ensimmäinen kaarrokeneule uudesta Modasta ja siihen sain kätevästi kirjoneuleosan Smart-langat samassa tilauksessa, muun osan paidasta teen Nalle-langalla.

328288.jpg

Mies antoi aivan ihastuttavan korusetin joululahjaksi, olin aivan mykistynyt! Taustalla jotakin hempeää ja vaaleanpunaista tulossa, viime vuoden loppu kului niin tummien lankojen parissa, että oli aivan pakko aloittaa jotakin vaaleaa, vaikkei tarvetta välttämättä olekaan:)