Eilen jännitettiin koko perheen voimin miesten keihäänheiton finaalia ja samalla valmistui itselleni syksyä varten pipo.

                                    7019.jpg

Tämän malli on Novita syksy-05 lehdestä ja lankana Aino. Puikot 6mm. Pipo on lämmin, mutta kaikkein kylmimpien tuiskujen varalle pitäisi ehkä seuraava tehdä kaksinkertaisesta langasta. Uudessa SK-lehdessä olikin paljon hauskoja pipomalleja. Itselleni olen jo kauan halunnut perulaispipon, siis sellaisen korvaläpällisen, mutta tuo kirjoneulepuoli ei vielä ihan ole hanskassa...voishan sellaisen tehdä yksivärisenäkin? Tulevan Novitan mainoksessa näkyi olevan koko perheen kirjoneulepipot, siis ne läpälliset, ilmeisesti Ainosta tehtynä. Sekin malli näytti kivalta. Itse olen vielä turhan saamaton suunnittelemaan ja kokeilemaan, siksipä nuo ohjeet ovat todella tarpeen.

Niinpä niin, tuo pipo näyttää kieltämättä yksinäiseltä ja vaatii seurakseen kaulahuivin, mutta minkämallisen... ja tuo aiemmin neulomani Wavy tarvitsee kaverikseen myssyn ja vaikka lapasetkin. Ja niihin tarvitaan tietenkin lisää lankaa ja tuosta Ainosta olisi ihanaa tehdä palmikkoneule...Näinköhän käy, että uusi langanhankintareissu siintää edessä.