Jihaa, ensimmäinen uuden ompeluaallon tekele valmiina! Olin eilen niin tohkeissani uusista kankaista, että vastoin kaikkia taiteen sääntöjä aloin vaan ommella pitkähihaista t-paitaa, pesemättä tai silittämättä kankaita. Ensimmäinen kokeilu meni hiukan poskelleen, jäljensin epähuomiossa kahdesta eri kaavasta, toisesta etukappaleen ja toisesta takaosan. No, arvata saattaa ettei siitä kunnon tulosta tullut:(

Vahingosta viisastuneena tein hiukan huolellisemmin seuraavan kaavoituksen, joskin jämäpala-raitakankaan leikkaaminen tylsillä keittiösaksilla on hiukan hermoja koettelevaa.

Ompeluhomma sujui melko sukkelaan, harsimisen tietenkin unohdin sujuvasti ja reunat huolittelin saumurilla...jälki ei ollut niin kovin nättiä, mutta eihän kukaan vaatteen nurjalle puolelle kurkista?

Aikaisemmin yritykseni ovat kuivuneet kokoon kauluksen kohdalla, nyt sekin onnistui hienosti, joskin pienen säätämisen jälkeen. Molemmat koneet tottelivat minua ensimmäistä kertaa, koskaan ennen ei ole näin hyvin ompelu onnistunut;)

47221.jpg

Seuraavat jutut voikin sitten tehdä hiukan vähemmällä kiireellä ja huolellisesti jokaisen työvaiheen. Tämä ensimmäinen olikin nyt sellainen testaus, josko ompelukone ja minä voisimme sittenkin saada jotakin kelvollista aikaiseksi.