Ärsyttävää tämä Vuodatuksen takkuilu, äsken kirjoitin koko postin ja ennenkuin ehdin tallentaa, koko juttu meni jumiin. No, koitetaanpa sitten uudestaan.

Päivän pelastus löytyi postilaatikosta. Paketti Helminallen kymppitonniarpajaisista saapui tänään. Kyllä pikkuapulaisen (3v.) kanssa oli jännää avata pakettia ja ihmetellä, mitä ihanaa sieltä löytyy!

54105.jpg

Valkoista Wool-lankaa, siemeniä, pääsiäistarroja, nuppi-ja hakaneuloja ja kuopuksen mielestä paras juttu eli pupunameja. Kirje oli ihanan itsetehdyn? paperin sisällä! Aivan ihana paketti, kiitos Helminalle!

Toinen postintuoma, ei kuitenkaan yhtä ihana juttu, oli Novitan kesälehti. Muutaman selauskerran jälkeen jotakin toteuttamiskelpoista saattaisi löytyä, mutta tällä neulomisvauhdilla ne tuskin valmistuvat ennen loppukesää:(

Vilma kyseli Starskyn edistymisestä ja tässä väliaikakuva. En ole vielä pingoittanut kappaleita enkä päätellyt langanpäitä, mutta kaipa tuosta jonkinnäköistä osviittaa tulevasta saa. Eli valmiina takakappale ja melkein toinen etukappaleista.

54102.jpg

Takista tulee kokoa xl, joten melkomoinen tahkoaminen tässä vielä tulee olemaan. Isoveljellä neulominen on nopeaa ja mallineule helppo, mutta kun neulomisaika tuntuu tätä nykyä olevan kortilla, niin kaikkeni saan tehdä, että tuo kevätkeleille valmistuu. Veikkaanpa, että täällä saadaan ihailla ensimmäistä  Starskya, niin nopeaan tahtiin aina uutta ja ihanaa valmistuu:)

Tuo edellisen postauksen Onlinen sukkalanka on viime keväänä ostettu Vihreästä Vyyhdistä ja vyöte on jossakin hukan teillä.

edit 24.3.  meinasi unohtua tämä haaste. Helminalle siis haastoi minut tähän.

"Haaste: Tue suomalaisten lasten hyväksi tehtävää tärkeää vapaaehtoistyötä lahjoittamalla rahaa Mannerheimin Lastensuojeluliiton tilille ja/tai lisäämällä blogiisi linkki Miljoona Lapselle -sivulle (http://www.miljoonalapselle.net). Mannerheimin Lastensuojeluliitto ei ole tämän haasteen takana, vaan haaste on yksityishenkilöiden liikkeelle laittama.

Ohje: Kun saat tämän haasteen, tee siitä merkintä blogiisi. Kerro samalla, päätitkö tehdä lahjoituksen Mannerheimin Lastensuojeluliitolle. Jos oma tilisi sattuu olemaan miinuksella, lisää kuitenkin blogisi linkkivalikoimaan linkki Miljoona Lapselle -sivulle. Se ei maksa mitään. Miljoona Lapselle -sivulla julkaistaan linkki blogiisi, kun olet ilmoittanut sivun ylläpitäjille mahdollisesta vähintään 10 euron lahjoituksestasi (ohjeet sivulla).

Valitse sopiva määrä tuntemiasi/tuntemattomia ihmisiä ja haasta heidät toimimaan samoin. Linkitä haastamasi ihmiset merkintäsi loppuun ja käy ilmoittamassa heidän viimeisimmän blogimerkintänsä kommenttilaatikkoon tästä haasteesta. Heidän tulee myös kopioida tämä haaste ja ohje omaan merkintäänsä."

Liitän linkin tuohon sivupalkkiin, mutta lahjoitusta tai sen määrää mietin vielä hetken!  Sinä, joka tätä luet, olet haastettu!!