Otsikko viittaa tämänaamuiseen tapahtumaan.

Pikkuneiti asettui aamulla sohvalle katsomaan aamupiirrettyjä ja siinä käännettyäni selkäni,kuului kaamea kolahdus ja neiti makasi selällään lattialla. Pää kumahti puulattiaan ja sattui kovasti.

No, lohduttelu auttoi, kunnes tunnin päästä alkoi kova päänsärky. Lähdimme kuitenkin palauttamaan mummulta lainassa ollutta autoa ja matkalla tyttö alkoi voimaan pahoin. Siinä sitten teimme u-käännöksen ja suuntasimme lääkärille. Siellä todettiin lievä aivotärähdys ja hoidoksi lepoa pimeässä huoneessa.

Nyt sitten tarkkailen tytön vointia ja kun oma autokin on huollettavana ja laina-auto palautettu, niin ainoaksi vaihtoehdoksi lähteä ensiapuun jää ambulanssi... toivottavasti vointi ei kuitenkaan huonone.

Muutenkin viime päivinä on saanut vierailla lääkärin luona, poika täytyi viedä lauantaina hengittelemään adrenaliinia, sillä kurkunpää tulehtui sen verran pahasti. Samaisella reissulla toisesta laina-autostamme hajosi vetoakseli, näinollen sieltä palasimme autoa hinaten :)

Jotenkin nyt tapahtuu muutenkin tavallista enemmän, liekö jokasyksyistä, kun harrastukset alkavat ja menossa saa olla joka hetki. Siitä johtuen neulominen on ollut tosi hidasta ja mitään ei valmistu.

183825.jpg

Aloitin kyllä jotakin uutta tästä ihanasta käsiä hoitavasta villasta. Silmukoiden luomiseen kului ainakin tunti, niitä oli alussa lähemmäs 400...

ps. Joskus sitä saa mielipiteensä julki oikein valtakunnan mediassa, katsokaa tämän päivän Aamulehteä sivulta A8. Kuopuskin pääsi mukaan ;)