Tännekin tuo omituisuusmeemi sitten tipahti, alkaa olla jo vähän vaikeaa miettiä "omia" omituisuuksia, sillä niin moni asia vaikuttaakin ihan normaalilta, kun monet muutkin niin tunnustavat tekevänsä;)

Kirjoitan Helin ja Hannan haastamana merkinnän, jossa paljastan viisi omituista tapaani.

1. Aamulla heti herättyäni, on minun ensimmäiseksi juotava iso lasillinen kylmää vettä. Muuten ei lähde päivä kunnolla käyntiin.

2. Kotoa lähtiessäni, rasvaan aina huulet, juon lasillisen vettä, niistän nenäni ja pesen silmälasit. Aina.

3. Silitän aina lakanat, vaikkakin tämä johtaa siihen, että silitettävien pino on tosi korkea ja kaapissa ei ole ainuttakaan käytettävää lakanaa. No, silloin kuluukin monta tuntia mukavasti lakanoita silitellen.

4. Minulla on krooninen vauvakuume. Jo pikkulikasta asti tykkäsin hyssytellä muiden vauvoja, kun muut tytöt leikkivät hiekkalaatikolla. Ja nykyään olen aivan myyty, jos vain näenkin vauvoja, kuvissa tai missä tahansa.

5. En pidä valokuvattavana olemisesta. Lapsena huusin hysteerisenä, jos joku erehtyi minua kuvaamaan. Nyt aikuisena se sujuu ehkä hiukan pienemmällä huudolla.

 

Siinäpä ne, mutta enpä noita nyt niin kauhean omituisina tapoinana pidä. Ehkäpä sitä vain on niin sokea omille tavoilleen, että tähänkin olisi pitänyt pyytää joltakin läheiseltä apua. Tuosta 2v. kotipomosta tuskin olisi ollut apua:)

Kaikissa seuraamissani blogeissa tähän lienee jo vastattu, joten jätän avoimen haasteen kaikille kiinnostuneille.