Ainakin näin kuumalla säällä,kun lämpötila kohoaa poikkeuksetta joka päivä yli 30 asteen. Pidän kyllä suunnattomasti tästä lämpimästä kesästä, mutta en siitä kun yöllä on aivan liian tukala olla. Ollaankin nukuttu viime yöt ulko-ovi apposen auki, jotta ilma edes vähän vaihtuisi. Silti aamulla on inhottavan "pöhnäinen" olo... pitäisi kai käydä yöuinnilla hiukan viilentämässä itseään. Ja ei sekään paljon ihoa viilennä, kun pikku lämpöpatteri kiipeää joka yö äidin kylkeen nukkumaan. Omassa sängyssä kun näkee "pavoja unia"!

Niin, topeista puheenollen valmistui sitten tuo Butterfly-langasta neulottu ribbitoppi. Ja taitaa lukeutua kategoriaan "epäonnistuneet tekeleet". Ensinnäkin se on aivan liian lyhyt peittääkseen muhkeat vatsamakkarat ja olkaimet ovat turhan lyhyet. Ne taidan tehdä uudestaan vähän pidemmiksi, niin ehkäpä tuota nyt sitten tässä kotipihassa rohkenee käyttää.

Tässä kuitenkin kuva ko.tekeleestä. Ohjehan on Moda 3/05-lehdestä, malli 41. Koko xl, Novitan Butterfly lankaa kului 200g ja puikkojen koko oli 3,5.

5387.jpg