Taitaa olla kaunis ja lämmin syksy lopuillaan, sillä niin  viileää alkaa tuo tuuli jo olla. Äsken alkoi sataa ja järvellä puhaltaa oikein kunnon puhuri. Pimeääkin on jo niin, että kaikki valot on päällä sisällä, vaikkei kello ole edes neljää. Kävin äsken tuolla pihalla ottamassa kuvan syksyisestä rannastamme.

                                13289.jpg

Olen ihaillut muiden blogeissa ihania Mystery Shawl-huiveja ja luulin, että knit along-jutskaan on kovin vaikea osallistua. No, jostakin löysin sen linkin osallistumissivulle ja kuinka ollakaan, sehän oli älyttömän yksinkertaista. Eilen tulostin sitten MSh2 kaksi ekaa clueta ja malttamattomana odottelen sitä kolmatta. Taitaa ilmestyä tänään illemmalla? Pakkohan se oli ykkösenkin ohjeet printata myöhempää tarvetta varten. Harmi vaan, ettei minulla ollut mitään hienoa "pitsilankaa" kotona, joten aloitin vaaleanpunaisella Butterflyllä.

                              13291.jpg

Tässä siis kahden ekan vihjeen jälkeen. Ihana välillä neuloa jotakin, jossa pitää tarkkaan seurata ohjetta, minulla vaan nuo langankierrot tuppaavat aina jostakin välistä unohtua ja sitten taas ihmettelen, että missäköhän taas yksi silmukka luuraa....