Neuleita ei ole valmistunut, mutta marjamehua sitäkin enemmän : ) Yli puolen yön meni mehunkeitossa ja valmista herukka-vadelmamehua on näin alkajaisiksi hiukan yli 10 litraa. Pensaat notkuvat vieläkin marjoista ja lisää poimimista on siis tiedossa. Ihmeellistä, miten tuo sisäinen säilöjäni on taas herännyt monen vuoden tauon jälkeen...

Viikonloppu kului siis marjojen merkeissä, mutta kävin myös ostamassa Ainot oranssiin villapaitaan. Teen sitä vyötteen ohjeen mukaan ja Evilän hyppyjä ja eilistä Takenin päätöstä seuratessa valmistui  takakappale. Muutoin kuin illalla tv:n ääressä ei ehdikään nyt neuloa.

Tänään alkoi koululaisten arki ja meilläkin on nyt kolme vanhinta koulutiellä. Löytyy 3.- ja 4.-luokkalaiset ja yksi pieni eskarilainen. Minä ja kuopus sitten kahdestaan pidämme kotona vahtia.

Viikonloppuna aloitelstiin sitten muuttoremontteja tulevassa kodissa. Siis mies remontoi ja minä poimin niitä marjoja...aikas tasan meni hommat! Kuvailin hieman täällä "kotona" ja siellä tulevassa kodissa:

                                      7273.jpg

Tässä nykyinen koti. Tuntuu hiukan haikealta jättää tuttu ja turvallinen paikka, täällä on koettu monet elämän kohokohdat ja olemme viihtyneet hyvin. Mutta ahdasta alkoi tulla ja jos lapsiluku joskus vielä kasvaa, niin mukava se on väljemmin asustaa.

                                      7274.jpg

Tässä tuleva kotimme. Tämä on vanha kansakoulu, jo suurimmaksi osaksi kunnostettu. Mutta ainahan pientä remontti avoi tehdä.

                                      7275.jpg

Tässä maisema laiturilta isolle järvenselälle päin. Kuulemma erittäin kalaisa järvi, vaikka en kyllä erityisesti harrasta kalastusta, mutta taitaa miesväki hoitaa sen puolen.

Sen verran muutto sekoittaa "kuvioita", että lasten koulumatka pitenee 10km, joten he joutuvat kulkemaan taksilla kouluun. Mutta se ei heitä haittaa, keskustelimme siitä jo useasti. Omasta mielestäni tuo pitkä matka oli ensin muuton esteenä, mutta jos se ei lapsukaisia haittaa, niin kai äitikin sopeutuu.

Taitaa olla sekin edessä, että tämä oma blogini päivittyy entistä hitaampaan tahtiin, sillä tuo paikka on sen verran syrjässä, että sinne ei saa laajakaistayhteyttä ja muut yhteysvaihtoehdot ovat vielä selvittämättä. Mutta asioillahan on tapana lutviutua, joten eiköhän siihenkin ratkaisu löydy.

Tässä nyt ilmeiseti alkaa kova ja hermoja raastava muuttotohina, joten esittelen neuleita ja muita kuulumisia sitten, kun sopiva hetki löytyy.

Hauskaa loppukesää kaikille!