41070.jpg

Viikon ajan olen pelkästään neulonut tätä kisaneuletta, ohuella langalla neulominen on jokseenkin hidasta ja minulle ihan uusi kokemus. Aivan ihanaa tuo silkkivillalanka kyllä on, katselin jo lankakarttoja mietiskellen, mitä muuta ihanaa voisi samasta tai hiukan paksummasta silkkivillasta tehdä.

Mitään muuta neulomusta ei nyt taida olla kesken, sillä viime viikolla otin surutta kaikki pidempään kesken olleet työt käsittelyyn... tuloksena monta kerällistä erilaisia lankoja. Tuli sellainen olo, että eivät ne aloitetut olleetkaan niin mieluisia neulottavia ja voisin alkaa tehdä työn kerralla loppuun, enkä aloita jatkuvasti uusia. Tietysti tarpeeseen tulevia sukkia yms. voi neuloa kesken muita töitä, mutta suurempia neuleita olisi vain yksi kerrallaan puikoilla. Tiedä sitten, kuinka tämä käytännössä onnistuu, mutta vakaa aikomus on tapoja muuttaa:)

Esikoinen ihastui Novitan nuorisoliitteen raidalliseen vetoketjujakkuun ja haluaa sen, mieluummin heti. Poika muistuttelee, että olen luvannut hänelle mustan ponchon jo viime keväänä ja mies tivaa, onko musta kalastajaneule jo aloitettu... onneksi pikkulikat eivät kysele mitään;) Ja  onkohan vaikea arvata, kumman neulominen kiinnostaisi enemmän, mustan seiskaveikan vaiko keväisten raitalankojen?