Sopivankokoiset bambusukkapuikot vapautuivat ja kiltisti kaveriaan odotellut Jaywalker-sukka sai parin.

91019.jpg

 

Sisällä kuvaamisesta ei valonpuutteen vuoksi tule mitään. Suunnistin ulos, Unelmalammen yli vievälle sillalle. Silta on jokseenkin hutera ja toisen puolen kaide puuttuu, mutta valoa riittää. Omien jalkojen kuvaaminen on melkomoista vääntämistä, vitkalaukaisimella se jotenkin onnistuu. Ja hiukan on apua myös kääntyvästä lcd-näytöstä. Kyllä se  steppaaminen taisi hullulta näyttää, mutta sain kuin sainkin molemmat jalat/sukat kuvaan.

Puikkokoko 2.5mm, lankana Onlinen itseraidoittuva villasukkalanka. Jälkimmäisestä sukasta tuli paljon löysempi ja tovin ihmettelin syytä siihen. Puolet langasta oli purettu jonkin pilalle menneen sukkakokeilun jäljiltä, joten se varmaan vaikutti tulokseen. Hiukan harmittaa, sillä eka sukka istui jalkaan ihanasti ja tämä toinen pyörii jalassa.

Opettelin nyt myös kunnolla kitchener stitch-tekniikan päättelyyn, mutta silti nuo "perinteiset" sukankärjet tuntuvat kivemmilta. Mikähän uusi sukantekomaailma minulle avautuisikaan, jos alkaisin opetella väsäämään sukkaa kärjestä ylöspäin;)

Kiitokset Saunasukkien kehujille!  

Thank You Patty for your nice comments!