Otsikointi tökkii, niin myös tuo Samos-neule. Mallihan on aivan ihana ja helppo, SK 5/06, malli 8. Mutta tuntuu loputtomalta, valmiina takakpl ja etukappaleesta puolet. Samosta en ole ennen neulonut, virkannut vain yhden pipon. Lanka on valmiina pintana ihanan tuntuista, mutta neulottaessa aika kovaa ja hiertää etusormea. Taidan olla villan vannoutunut ystävä, koska nämä puuvillat ja sekoitteet eivät oikein sytytä.

106368.jpg

Onlinen kesäsukkalanka on tuossa jo jonkin aikaa odotellut sopivaa ohjetta, mutta ei tunnu löytyvän. Raidallisessa ei oikein pitsineule ole eduksi ja tavallinen perussukkakaan ei innosta...voi kun jostakin nyt tupsahtaisi kiva malli:)

Pikkulikkojen kanssa lomaillaan nyt kolmistaan (tietysti isi töiden jälkeen liittyy joukkoon), poika lähti aamulla sporttileirille ja vanhin tyttö samalla suunnalla asuvalle kaverilleen. Voi, aina se tuntuu niin höpsöltä, minuun iskee ikävä jo melkein siinä vaiheessa, kun heilutellaan ja halataan lähtöhalit. No, kyllä näiden kahden pirpanan kanssa tekemistä riittää ja aika kuluu kuin siivillä:)

Lämpöistä viikon alkua kaikille!